Servicii

Bine ati venit la PAS IMOBILIARE , locul unde visurile dumneavoastra devin realitate prin intermediul serviciilor noastre imobiliare exceptionale!

1. Intermediere și Consultanță

Cu o experienta vasta in domeniul imobiliar, echipa noastra de profesionisti dedicati va ofera servicii de intermediere si consultanta personalizate. Indiferent daca doriti sa vindeti, sa cumparati sau sa inchiriati un imobil, suntem aici pentru a va ghida pas cu pas in procesul complex al tranzactiilor imobiliare. Oferim solutii pentru o gama larga de imobile, inclusiv apartamente confortabile, case primitoare, terenuri promițătoare, birouri funcționale si spatii comerciale atragatoare.

2. Intocmire Dosar Notarial

Ne asumam responsabilitatea de a facilita procesul de vanzare sau inchiriere prin servicii complete de intocmire dosar notarial. Echipa noastra se ocupa de colectarea tuturor informatiilor si documentelor necesare pentru a asigura desfasurarea fără probleme a tranzactiilor imobiliare. Astfel, va puteti concentra asupra visurilor dumneavoastră, iar noi ne ocupam de detaliile administrative.

3. Servicii After-Sale

La PAS IMOBILIARE , ne angajam sa va sustinem pe tot parcursul calatoriei imobiliare. Odata ce tranzactia este finalizata, va oferim servicii after-sale cu un focus clar pe satisfactia dumneavoastra continua. Aceste servicii includ:

• Administrare Imobilelor Cumparate ca Investitii: Oferim servicii profesionale de administrare a imobilelor achizitionate in scopuri de investitii. Gestionam chiriasii, colectam chiria si mentinem proprietatea in conditii optime, asigurandu-va un venit pasiv fara batai de cap.

• Promovare Imobiliara: Utilizam strategii avansate de promovare pentru a asigura ca imobilul dumneavoastra beneficiaza de expunere maxima pe piata. De la prezentari virtuale la campanii de marketing personalizate, ne asiguram ca proprietatea dumneavoastra ajunge la potentialii cumparatori sau chiriasi.

La PAS IMOBILIARE , ne propunem sa fim partenerii dumneavoastra de incredere in orice proiect imobiliar. Contactati-ne astazi pentru a incepe o colaborare care va depasi asteptarile si va aduce visurile dumneavoastra imobiliare la viata!

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe