Casa/vila de vanzare cu 6 camere, D+P+E+M, 2300 mp teren in Campulung Moldovenesc. de vanzare — Est, Campulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc,  Est

ID:PAS9

237.000€

Descriere casa vila

Casa/vila de vanzare  cu 6 camere, D+P+E+M, 2300 mp teren in Campulung Moldovenesc.

Casa vila cu 2300 mp teren intravilan imprejmuit in Campulung Moldovenesc (inima Bucovinei), 6 camere, 3 bai, 2 bucatarii. Casa are acces direct din Calea Bucovinei (E58) cu deschidere la strada 25 ml, suprafata construita la sol de 205 mp iar suprafata utila de 313 mp. Casa are porti de fier forjat cu sistem automatizat de acces, toata casa dispune de sistem video de supraveghere si de securitate cu alarma, siguranta proprietarilor fiind asigurata. Curtea este pavata si este dotata cu lumini ambientale, este izolata pe exterior, are geamuri si usi de termopan si lemn masiv. La parter este placata cu gresie de calitate si parchet de lemn pe urmatoarele nivele, bucataria cu faianta, acoperis Lindab, are curent trifazic.

Casa are 2 intrari separate astfel:

Intrarea laterala care asigura acces in bucataria de vara cu living placat cu lambriu din lemn cu loc de servit masa si terasa acoperita, care dispune de hol cu baie de serviciu.
Camera centralei ATMOS si boiler pentru apa calda, incalzirea casei se face prin 2 centrale (una pe GAZ sub casa scarii exterioare de la intrare si una pe lemne ATMOS), fiecare camera dispune de calorifere cu termostat.
Intrarea frontala la parter cu hol si acces in baia spatioasa de la parter dotata cu cada si jacuzzi, WC si bideu.
Livingul este spatios cu suprafata de 8x5 m cu acces spre demisol si bucataria de vara. Livingul ofera accesul spre etaj pe o scara interioara cu trepte placate cu marmura si asigurate cu balustrade de inox.

Etajul este structurat pe 3 dormitoare mobilate complet, din care unul poate fi folosit ca birou, la etaj este o baie cu dus amenajata si utilata complet. Accesul la mansarda (formata dintr-un dormitor mobilat + 2 spatii debara) se face prin usa culisanta, cu debara si pe o scara in forma de spirala.

Casa/vila are in prelungire 2 anexe (6m x 4m) utile pentru unelte de gradinarit. Garajul are suprafata de 9m x 6m cu loc de parcare pentru 3 masini, anexe, 2 camere semi-decomandate la etaj cu acces separat si WC de serviciu. Magazia are suprafata de 9m x 6 utila pentru lemne. Piscina acoperita are suprafata de 6,5m x 5m. Sera utila pentru cultivare legume timpurii (6m x 4m). Gratar cu zona de relaxare, casa are spatiu verde, teren cu livada pentru legumicultura si pomi fructiferi, capsuni, vita de vie. Casa este amplasata intr-o zona excelenta, linistita, apa, canalizare, gaz la poarta, 2 decantoare, curent electric, internet.

Casa/vila poate fi folosita rezidential sau in scop turistic deoarece este amplasata la intrarea in mun. Campulung Moldovenesc, zona Capul Satului, la 500 m de Liceul Militar si 600 m de viitorul AQUAPARK, o investitie turistica de interes national in Campulung Moldovenesc. De pe terenul proprietatii se poate admira privelistea deosebita si frumoasa in orice anotimp spre padure si spre M-tii Rarau cu Pietrele Doamnei din partea frontala a casei. Casa/vila merita sa fie vazuta si vizitata pentru cei interesati! Mutarea se poate face imediat si se preda la cheie. Actele si documentatia cadastrala sunt in regula.

Pret: 237.000 EURO negociabil. Pentru detalii si informatii suplimentare, sunati la tel.0751972072.

Caracteristici casa vila

 • Numar Camere: 6
 • Zona: Est
 • Suprafata utila: 313 mp
 • Reper: Liceul Militar Campulung Moldovenesc
 • Strazi: Asfaltate
 • Numar Dormitoare: 4
 • Tip casa: Vila
 • Numar Bai: 2
 • Numar Bucatarii: 2
 • An Constructie: 2010
 • Suprafata Teren: 2300 mp
 • Acces: Pietonal
 • Front: 20 ml / nr fronturi 1
 • Destinatie: Locuinta, Locuinta/Birou, Spatiu Comercial
 • Disponibilitate: da

Caracteristici generale casa vila

 •  Acces auto:Acces auto

   Acces Casa:Pietonal

   Acces internet:Cablu

   Acoperis:Lindab

   Aer Conditionat:Da

   Bucatarie:Da

   Calorifere:Da

   Clasa Energetica:B

   Contorizare:Apometre Contor electric Contor gaz

   Curte:Gradina Pavata Betonata

   Destinatie:Spatiu Comercial Locuinta/Birou Locuinta

   Dotari:Aragaz Frigider

   Electrocasnice:Aragaz Masina de spalat rufe

   Ferestre Casa:Term. PVC

   Geam baie:Da

   Incalzire Casa:Centrala Termica

   Izolatii termice:Interior Exterior

   Materiale:BCA

   Mobilat:Partial

   Pereti:Lavabil Faianta

   Piscina:Interioara

   Plansee:Beton Armat

   Podele:Parchet

   Stadiu Finisare:Finalizat

   Strazi:Asfaltate

   Teren imprejmuit:Teren imprejmuit

   Tip Casa:Vila

   Tip Curte:Individuala

   Usa intrare:Metal

   Usi:PVC Lemn

   Utilitati:Gaz Apa Curent

   Zidarie:BCA

Harta

Vecinatati casa vila

casa de vanzare campulung moldovenesc
Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe